+380672706556+380634595257

БФ "Карітас Бердичів УГКЦ"

liamg%40vihcydrebsatirac.com

+380672706556+380634595257

БФ "Карітас Бердичів УГКЦ"

liamg%40vihcydrebsatirac.com

Як отримати довідку про нерухоме майно з Бахмутського бюро технічноїінвентаризації?З 3.07.2023 року жителі Бахмутської, Часовоярської, Соледарської, Сіверської таЗванівської громад можуть отримати довідку про нерухоме майно з Бахмутськогобюро технічної інвентаризації.Де знаходиться та коли працює БТІ з міста Бахмут. Тепер там знову можна отримуватидовідки про право власності нерухомого майна, які оформили до першого січня 2013року. До бюро у Києві можуть звернутися жителі Бахмутської, Часовоярської,Соледарської, Сіверської та Званівської громад. Довідку можуть замовити громадяни,які оформляли спадщину на нерухомість, розташовану на території вищевказанихгромад.Прийом громадян будуть проводити за адресою: Київ, вулиця Ділова, 5А, станціяметро "Олімпійська".Важливо: у бюро прийматимуть лише за попереднім записом. Для цього дзвоніть зателефоном: 066 775 85 26.Чиновники з БТІ працюватимуть раз на тиждень – щосереди.