+380672706556+380634595257

БФ "Карітас Бердичів УГКЦ"

liamg%40vihcydrebsatirac.com

+380672706556+380634595257

БФ "Карітас Бердичів УГКЦ"

liamg%40vihcydrebsatirac.com

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЛІТЕРАТУРНИЙ КОНКУРС
Міжнародна літературна премія імені Всеволода Нестайка (далі – Премія) присуджується щорічно 30 січня, у день народження Всеволода Зіновійовича авторам за кращий літературний твір, який утверджує ідеали гуманізму, духовні цінності українського народу, ідеї незалежності України.
Грошовий номінал Сертифікату на видання твору, автора якого буде визнано Лауреатом Премії, становить на 2023 рік десять тисяч гривень.
На здобуття Премії висуваються нові оригінальні твори (рукописи) авторів або колективу авторів, раніше не опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді.

Пропозиції щодо участі у конкурсі на здобуття Премії подаються до Конкурсної комісії авторами на електронну пошту: moc.liamg%40satirac.okiatsen ( не дійсна)
Увага! Пошту взламано, надішліть свої роботи повторно на пошту: moc.liamg%40vihcydrebsatirac

На здобуття Премії до 30 листопада 2023 року подаються наступні документи:

1. Завірені власноручним підписом:
1.1 письмову заяву щодо висунення твору на здобуття Премії, в якій вказується назва твору, прізвище, ім’я та по батькові автора, адреса проживання, контактний номер телефону та електронна пошта;
1.2 копію першої сторінки паспорта з датою народження;
1.3 письмову згоду на обробку його персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».
Примітка: у разі, якщо претендентом є колектив авторів, – копії документів, що посвідчують особи претендентів, та реєстраційних номерів облікових карток платників податків або паспортів (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті).
2. Примірник твору в електронному вигляді у форматі Microsoft Word , шрифт Times New Roman, розмір шрифту 14.

Організатор Конкурсу: Благодійний фонд "Карітас Бердичів" Української Греко-Католицької Церкви.